Bevers

 


Ben jij tussen de 5 en 7 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets leuks te doen, lekker buiten te spelen en allemaal dingen te leren? Kom dan bij de bevers van de Ruwaard van Puttengroep!

De kinderen van 5 tot en met 7 jaar worden bij Scouting 'bevers' genoemd. Bij de bevers ligt de nadruk op het spelen en leren in de natuur. Ze doen samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving. Zo leren ze spelenderwijs samen te werken en doen ze vaardigheden op die bij de welpen vervolgens naadloos worden uitgebouwd.

Spelen in thema

De bevers spelen in het thema van het dorp Hotsjietonia en gebruiken hierbij hun fantasie. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van de kinderen. In het dorp Hotsjietonia wonen allerlei verschillende mensen, maken de bevers allerlei avonturen mee en leren ze van alles en nog wat. Ze knutselen en zingen met Keet en Fleur Kleur, ze leren dingen over de natuur bij Bas Bos en Rebbel, ze horen over andere landen bij Sterre en Steven Stroom, komen tot rust bij Noa en gaan koken met Rozemarijn. Ook met Professor Plof en Stanley Stekker is er altijd wat te beleven. De verschillende activiteitengebieden zorgen ervoor dat er veel variatie in het programma zit en de kinderen elke week iets anders doen!


 

Over ons


Leeftijd

5 t/m 7 jaar


Draaitijd:

Zaterdag van 10:00 tot 12:30 uur


Email

Neem contact met ons op via het contactformulier


Aanmelden

Een keer meedraaien met de bevers? Of gewoon wat meer informatie? Neem gerust contact met ons op! We maken dan geheel vrijblijvend een afspraak om een keer te komen kijken, uw kind kan 3 keer gratis en zonder verdere verplichtingen meedraaien. Hierna kan uw kind (betalend) lid worden. U kan dan een inschrijfformulier krijgen bij de leiding.